Επαγγελματίας χορεύτρια και δασκάλα Tango από το 2005, μητέρα 6χρονου αγοριού, χορευτική παρτενέρ και σύζυγος Αργεντίνου χορευτή και δασκάλου Tango και σχεδιάστρια ρούχων Τango από το 2012, με χαρά σας παρουσιάζω τα μοναδικά ρούχα της συλλογής μου, την φυσική εξέλιξη όλων αυτών των χρόνων της ζωής μου που ζω και εργάζομαι γύρω από το Αργεντίνικο Tango και όλα όσα αυτό συνεπάγεται.
Όλα αυτά τα χρόνια χορού σε παραστάσεις και milongas ήταν σημαντικό για μένα να φοράω ρούχα κατάλληλα για τις κινήσεις του Τango, άνετα, ανάλαφρα και εκλεπτυσμένα αλλά και με τέλεια εφαρμογή, έτσι ώστε να μην εμποδίζουν τις κινήσεις μου και να δυσκολεύουν τον παρτενέρ μου κατά την διάρκεια του χορού ! Επίσης, πάντα αναζητούσα ρούχα που να τονίζουν την θηλυκότητά και να κολακεύουν το γυναικείο σώμα.

Αυτό με οδήγησε να ξεκινήσω να σχεδιάζω και να ράβω η ίδια τα δικά μου ρούχα, αρχικά μόνο για τη δική μου χρήση, κάτι το οποίο πολύ σύντομα, εξελίχθηκε σε κάτι που μου αρέσει επίσης πολύ, εκτός από το χορό! Προς μεγάλη μου έκπληξη, συνειδητοποίησα ότι το γούστο μου στα ρούχα του Tango και η επιλογή των υφασμάτων εκτιμήθηκε σε μεγάλο βαθμό από άλλες tangueras (χορεύτριες Tango). Το γεγονός ότι εγώ η ίδια ράβω τα δικά μου σχέδια είναι το επιπλέον πλεονέκτημα που εγγυάται την ποιότητα των ρούχων μου! Αυτό σημαίνει ότι σε κάθε ρούχο δίνεται ιδιαίτερη προσοχή και φροντίζω και την παραμικρή λεπτομέρεια προτού φτάσει σε εσάς. Είναι σαν να ράβω κάτι για μένα, κάθε φορά που ράβω κάτι για εσάς!
Κάθε φορά που φοράτε ένα ρούχο Reina μπορείτε να είστε σίγουρες ότι το σχέδιό του έχει ελεγχθεί από μια επαγγελματία χορεύτρια Tango και είναι άψογο για να φορεθεί σε milongas, Tango shows ή ακόμα και σε κοινωνικές εξόδους και ειδικές εκδηλώσεις, νιώθοντας ελεύθερες να χορέψετε με την καρδιά σας και να απολαύσετε τη δική σας θηλυκότητα και χάρη.

Τζίνα Νικολίτσα

Kριτικές / Αποστολή / Πολιτική επιστροφών / Συμβουλές /Δωροκάρτα
fb p in
Copyright 2018 Reina - Handmade in Greece